FABIO ONGARATO DESIGN

MENU

101 Collins Street

CORPORATE & INSTITUTION

project-large-placeholder

END OF TRIP FACILITIES, ENVIRONMENTAL GRAPHICS AND INTERACTIVE INSTALLATION

INTERACTIVE INSTALLATION, COST PLANNING AND PROTOTYPING, TENDER AND CONSTRUCTION ADMINISTRATION

The End of Trip Facilities for this prestigious Melbourne business address comprises bike storage, change rooms and an equipment airing room. Used by a range of tenants, from commuting cyclists to 'midday milers', the facilities feature a light installation of animated number displays and timing systems, celebrating the theme of 'High Performance'.

In addition, translucent polycarbonate walls diffuse the LED lighting that displays the current time and outside temperature– its changing colour visually corresponds to Melbourne's weather. An interactive stopwatch display is activated by the opening of the change room doors.